No items found.
4.4.2017

“Fireworks” van Massimo de Carlo met Muller Van Severen op Fuorisalone

Ter gelegenheid van Fuorisalone 2017 presenteert Massimo De Carlo “Vuurwerk”, een collectie van vier paravents.

Massimo De Carlo, een beroemde internationale Italiaanse galerist, creëerde de show “Vuurwerk” voor Fuorisalone 2017. Dit item bestaat uit vier schermen, ontworpen door het Belgische Muller Van Severen en geproduceerd door Emaillerie Belge. Het scherm heeft de prijs dat het een metalen plaat is die blootligt, varieert in vorm en hoogte, en wordt vastgeklonken met smalto vetrificato. Meestal gaat het om het voortdurende optreden van MullerVan Severen en de interaciale studio met de ruimte en de glioggetti van de bezetting.

In feite wordt het scherm gedefinieerd afhankelijk van de ruimte en het constante tempo als het in alle richtingen bedoeld is. Het resultaat is een uitbarsting van kleur die perfect is, in dit geval als je hoopt op verticale gevoeligheid. De geluidscompositie is astrazioni nello spazio, slabform pulite ed essenziali. En toch is het uiterlijk eenvoudig, het scherm heeft een grote kwaliteit van natuurlijke perfectie, het resultaat van een zeer uitgebreid en fascinerend vakmanschapsproces.

De “Vuurwerk”-show vindt plaats in een van de meest unieke ruimtes: het atelier van Binocle di Lorenzo Bini architect, dat zich bevindt in het paleis niet te zijn “Cremlino” in via G.Colombo 81. Het atelier, in de ronde kamer, bezet het Tamburo di unadelle du cupola dell'ificio, e plaat vervolgt de beste trapeziodali biedt een strak uitzicht op de stad. De samenwerking met Massimo De Carlo en Lorenzo Bini, het restaurant, decennale, en de zoektocht naar een stata ribadita ancora een volta onconcee del Fuorisalone 2017. Dit is het deel dat vooral geldt voor de intentie om rekening te houden met het feit dat het in Milaan onbelangrijker en onattenter is. De show “Vuurwerk” was daarentegen een verkenning van de stad en tegelijkertijd het traditionele tafereel in de gebruikelijke omgeving.

Origineel artikel: MAMe Magazine (IT)

Terug naar blog overzicht