No items found.
8.10.2019

Emaillerie Belge erkend als 'Specialist Enamelling Company of the Year' door BUILD

Emaillerie Belge, gevestigd in Vorst, Brussel, is een innovatief emailleer- en afwerkingsbedrijf dat een breed scala aan projecten uitvoert in de bouw- en architectuurmarkt. We profileren het bedrijf om inzicht te krijgen in zijn unieke serviceaanbod.

Innovatie in emailleerwerk en afwerking

Emaillerie Belge werd opgericht in 1921 en heeft een uitgebreide erfenis van uitmuntendheid waar het voortdurend op terugvalt om te voldoen aan de behoeften van zijn grote klantenkring. Oorspronkelijk, toen het bedrijf begon, lag de focus vooral op het emailleren van huishoudelijke producten en evolueerde al snel naar de productie van geëmailleerde reclame. Tegenwoordig heeft het bedrijf negen bekwame werknemers die zich allemaal inzetten om vakmanschap van hoge kwaliteit te leveren om producten te creëren die een leven lang meegaan. Het is nu gespecialiseerd in het emailleren van stalen platen en natuursteen. Dit proces wordt bereikt door materialen herhaaldelijk te verhitten tot hoge temperaturen van meer dan 800 °C. Alle stappen in het productieproces worden intern afgehandeld en het bakken vindt plaats in een industriële oven met een hoge capaciteit. Hierdoor kan Emaillerie Belge aan alle soorten bestellingen voor oppervlakken van alle formaten voldoen.

Naast architectuurprojecten is Emaillerie Belge ook een producent van publiciteits- en bewegwijzeringspanelen, POS-materiaal en verzamelobjecten. Ongeacht de grootte of het type project, het bedrijf en zijn deskundige team werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat ze de meest innovatieve, toonaangevende leverancier van emaille zijn. Dit wordt bereikt dankzij de expertise en het hoogwaardige vakmanschap van het team. Met het oog op de toekomst zal Emaillerie Belge zich richten op maatwerk, absolute kwaliteit en constante innovatie. Door er voortdurend naar te streven om klanten de geavanceerde oplossingen te bieden die ze verwachten, zal het bedrijf in staat zijn om aan hun steeds veranderende behoeften te voldoen.

Oorspronkelijk artikel: Build Magazine

Terug naar blog overzicht